Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /usr/home/lsw_data_ws_dro/profextrubv/www.profextru.nl/www/wp-includes/plugin.php on line 600
Combiboard Voor de agrarische sector - Profextru Productie B.V.

Onze innovatieve en duurzame productlijn voor de agrarische sector bestaat uit Combiboard Alfa, Beta, Gamma en Zeta.

combiboard_alfa

Combiboard Alfa

Combiboard Alfa is al jaren favoriet van de agrarische sector wereldwijd. De kunststof scheidingspanelen zijn zeer geschikt voor stalinrichting. Ze beschikken over een hoogwaardige toplaag, waardoor ze bestand zijn tegen agressieve stoffen zoals ammoniak. Dankzij de gesloten randen en het unieke, naadloze kliksysteem zijn de panelen hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden. U kunt de zaageinden afsluiten met speciale afdekkappen waardoor vuil, vocht en ongedierte geen kans krijgen.

DOWNLOAD DE BROCHURE
beta

Combiboard Beta

Combiboard Beta zijn bouwpanelen waarmee u snel en duurzaam wanden kunt bouwen, zowel binnen als buiten. De kunststof scheidingswanden zijn een goed alternatief voor gemetselde muren en beschikken over dezelfde hoogwaardige toplaag als de Combiboard Alfa. Door het unieke kliksysteem kunt u de panelen eenvoudig monteren, demonteren en hergebruiken. Combiboard Beta is op iedere lengte te bestellen. Dankzij een compleet programma hulpprofielen bouwt u in een handomdraai strak afgewerkte afdelingswanden, hygiënesluizen of kantoorruimtes.

DOWNLOAD DE BROCHURE
agrarische_gamma

Combiboard Gamma

Met Combiboard Gamma kiest u voor een robuuste en brandwerende oplossing. Deze stabiele bouwpanelen zijn geclassificeerd in de Europese brandklasse B-s3, d0 U kunt dit systeem zowel verticaal als horizontaal monteren zonder dat dit ten koste gaat van de classificering. Hiermee onderscheidt Combiboard Gamma zich van concurrerende kunststof wandsystemen. Het systeem is zeer geschikt voor stalinrichting als extra sterke hokafscheiding. Ook kunt u de Gamma gebruiken als scheidingswand in een omgeving waar brandveiligheid een belangrijke voorwaarde is.

DOWNLOAD DE BROCHURE
agrarische_zeta

Combiboard Zeta

Combiboard Zeta is ons meest stabiele wandpaneel. Het combineert de voordelen van kunststof en beton en Het brandwerende Zeta is bovendien geclassificeerd volgens Europese brandklasse B-s2, d0. U plaatst snel en eenvoudig een sterke en compleet afgewerkte muur die ongevoelig is voor vocht, schimmel, ongedierte en agressieve stoffen. Een ‘Zeta-muur’ beschikt ook over de hoogwaardige en kleurvaste toplaag, die uitermate hygiënisch is. Het systeem is daarom ideaal voor gebruik in stallen, melklokalen, bulkopslag en slachthuizen. U kunt Combiboard Zeta combineren met andere Combiboard producten, waardoor de toepassingen eindeloos zijn.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Heeft u vragen?

U kunt ons iedere werkdag telefonisch bereiken op +31 (0) 523 654 010. Stuurt u ons liever een bericht? Vul dan het contactformulier hieronder in. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.