Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /usr/home/lsw_data_ws_dro/profextrubv/www.profextru.nl/www/wp-includes/plugin.php on line 600
COMBIBOARD Voor de bouw & industrie - Profextru Productie B.V.

Onze innovatieve en duurzame productlijn voor de bouw en industrie bestaat uit Combiboard Beta, Gamma en Zeta.

bouw_beta

Combiboard Beta

Combiboard Beta zijn bouwpanelen waarmee u snel en duurzaam wanden kunt bouwen, zowel binnen als buiten. De functionele scheidingswanden van gerecycled kunststof zijn een goed alternatief voor gemetselde muren. Bovendien beschikken ze over een slijt- en kleurvaste toplaag die bestand is tegen agressieve chemicaliën. Door het unieke kliksysteem kunt u de panelen eenvoudig monteren, demonteren en opnieuw gebruiken en zijn ze bovendien gemakkelijk schoon te houden. Dankzij het flexibele, hygiënische en duurzame karakter kent de Combiboard Beta zeer uiteenlopende toepassingen. U kunt het paneel bijvoorbeeld inzetten als tijdelijke scheidingswand tijdens een verbouwing, maar ook als tussenwand in een wasstraat of de food industrie.

DOWNLOAD DE BROCHURE
bouw_gamma

Combiboard Gamma

Met Combiboard Gamma kiest u voor een robuuste en brandwerende oplossing. Deze stabiele bouwpanelen zijn geclassificeerd in de Europese brandklasse B-s3, d0. U kunt dit systeem zowel verticaal als horizontaal monteren zonder dat dit ten koste gaat van de classificering. Hiermee onderscheidt Combiboard Gamma zich van concurrerende kunststof wandsystemen. Het systeem is zeer geschikt als scheidingsmuur in een omgeving waar brandveiligheid een belangrijke voorwaarde is, zoals bij een verbouwing of een indoor evenementenlocatie.

DOWNLOAD DE BROCHURE
bouw_zeta

Combiboard Zeta

Combiboard Zeta is ons meest stabiele wandpaneel. Het combineert de voordelen van kunststof en beton, Het brandwerende Zeta is bovendien geclassificeerd volgens Europese brandklasse B-s2, d0. U plaatst snel en eenvoudig een sterke en compleet afgewerkte muur die ongevoelig is voor vocht, schimmel, ongedierte en agressieve stoffen. Een ‘Zeta-muur’ beschikt ook over de slijt- en kleurvaste toplaag, die uitermate hygiënisch is. Het systeem is daarom ideaal voor gebruik in de food industrie, de hallenbouw en opslagruimtes. U kunt Combiboard Zeta combineren met andere Combiboard producten, waardoor de toepassingen eindeloos zijn.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Heeft u vragen?

U kunt ons iedere werkdag telefonisch bereiken op +31 (0) 523 654 010. Stuurt u ons liever een bericht? Vul dan het contactformulier hieronder in. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.