Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /usr/home/lsw_data_ws_dro/profextrubv/www.profextru.nl/www/wp-includes/plugin.php on line 600
Over Prolock Delta Filterscherm - Profextru Productie B.V.

Prolock: DELTA FILTERSCHERM

Het Prolock Delta Filterscherm biedt een innovatieve en duurzame oplossing tegen piping in dijken. Dit kwelscherm van gerecycled kunststof combineert de voordelen van een klassiek kwelscherm met de voordelen van een Verticaal Zanddicht Geotextiel (VZG).

DeltaFilterscherm

Het filterscherm hoeft slechts 1 tot 1,5 meter in het zand onder de kleilaag geplaatst te worden. Tijdens de installatie levert dit veel voordelen op ten opzichte van klassieke kwelschermen, die zeer diep in de grond geplaatst moeten worden. Het Prolock Delta Filterscherm laat water door, maar houdt zand tegen. Mocht het filter dichtslibben dan kan het eenvoudig worden vervangen.

Het filterscherm bestaat volledig uit gerecycled kunststof en voldoet aan het cradle to cradle principe. Het is daarmee een duurzaam en economisch alternatief voor hout en staal: in de productie veroorzaakt dit kwelscherm aanzienlijk minder CO2-uitstoot en het is niet gevoelig voor rot en slijtage.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Voordelen van het Prolock Delta Filterscherm

  • Duurzame en economische oplossing
  • Filter gemakkelijk te vervangen
  • Hoeft minder diep geplaatst te worden
  • Unieke, waterdichte afdichtingslip
  • Zeer lange levensduur
prolock_delta_filterscherm
Marinus_linkedin

Vragen over Prolock Delta Filterscherm?

Heeft u vragen over onze producten? Of wilt u één van onze accountmanager spreken om van gedachten te wisselen en de mogelijkheden te bespreken?

NEEM CONTACT OP MET ACCOUNTMANGER

Download de bestekteksten

Binnenkort online beschikbaar. Nu op te vragen via contactformulier

Download de productdetails

Binnenkort online beschikbaar. Nu op te vragen via contactformulier