Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /usr/home/lsw_data_ws_dro/profextrubv/www.profextru.nl/www/wp-includes/plugin.php on line 600
Over Profextru

Profextru ontwikkelt kunststof damwanden, kwelschermen, wandsystemen en panelen uit gerecycled kunststof. Wij produceren al onze innovatieve kunststof oplossingen volgens het cradle to cradle principe.

De kunststoffen die wij hergebruiken zijn voornamelijk afkomstig van raamkozijnen. Wij hergebruiken ook ons eigen restmateriaal, waardoor we het milieu minimaal belasten. Van het gerecyclede kunststof maken wij duurzame oplossingen onder de merknamen Prolock en Combiboard. De Prolock productlijn is met name zeer geschikt voor de grond-, weg- en waterbouw. Onze Combiboard productlijn wordt veel ingezet in de agrarische sector en de bouw, wereldwijd.

Profextru is een internationaal bedrijf dat opereert vanuit Hardenberg. Wij zijn al ruim 60 jaar actief als grote verwerker van gerecycled kunststof in Europa. Alle kunststof producten verwerken wij in eigen huis. U koopt dus direct bij ons, waardoor wij u op ieder moment inzage in de status van uw order kunnen geven.

Innovatie & Duurzaamheid

Duurzaamheid is ons keurmerk. Wij zijn continu bezig om uit gerecycled kunststof unieke, nieuwe toepassingen en producten te ontwikkelen. Samen met verschillende kennisinstituten doen wij onderzoek naar de kwaliteit en kwaliteitsverbetering van gerecyclede kunststoffen uit de bouw.

Door specifiek onderzoek naar bepaalde toevoegingen ontwikkelen wij steeds weer unieke en duurzame kwaliteitsproducten. Het Prolock Filterscherm dat piping in dijken voorkomt en het Combiboard Zeta 333 x 175 mm profiel zijn hier voorbeelden van.

NEEM CONTACT OP MET ONS