Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /usr/home/lsw_data_ws_dro/profextrubv/www.profextru.nl/www/wp-includes/plugin.php on line 600
Projecten - Profextru Productie B.V.

PRAKTIJKVERHALEN: KENNIS DELEN

Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen en produceren van kunststof damwanden en kwelschermen voor de grond-, weg- en waterbouw sector. Ook maken wij duurzame panelen voor de bouw en de agrarische sector. Bekijk hier een selectie van onze projecten.

img-http://www.profextru.nl/wp-content/uploads/2016/05/Rijnlanden-400x250.jpg

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden – Beschoeiing maken

Het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden ziet Prolock Grond- en Waterkering als meest duurzame damwandbeschoeiing. Het kunststof systeem is al meerdere keren succesvol ingezet als beschoeiing, maar ook als kwelscherm in gronddammen om schade aan omliggende bebouwing te voorkomen.

Lees meer >>
img-http://www.profextru.nl/wp-content/uploads/2016/05/Friese_meren-400x250.jpg

Friese Merenproject – Oeverbescherming

Het Friese Merenproject van de provincie Fryslân beschermt onverdedigde oevers aan de Turfroute. Voor de lagere oevers koos de provincie voor Prolock Sigma in combinatie met vurenhouten palen. Voor de hogere gedeeltes kozen zij voor Prolock Omega in combinatie met Clouziana hardhout.

Lees meer >>
img-http://www.profextru.nl/wp-content/uploads/2016/05/case2.jpg

Gemeente Woerden – Bodemverschuiving voorkomen

De gemeente Woerden voorkomt bodemverschuivingen en grondverzakkingen nabij de A12 met het Prolock Delta Dichtscherm. De keuze viel op het kunststof kwelscherm vanwege de flexibele toepassingsmogelijkheden en duurzaamheid.

Lees meer >>
img-http://www.profextru.nl/wp-content/uploads/2016/05/Onderwaterbescherming-400x250.jpg

Hoogheemraadschap van Delfland – Beschoeiing onder water

Het Hoogheemraadschap van Delfland creëert natuurvriendelijke oever met Prolock Sigma. Voor de onderwaterbeschoeiing werden verschillende materialen overwogen, waaronder hout en staal. Beiden bleken minder geschikt, waardoor de keuze voor kunststof snel gemaakt was.

Lees meer >>
img-http://www.profextru.nl/wp-content/uploads/2017/02/Dichtscherm2-400x250.jpg

Hoogheemraadschap Delfland – Dijkbescherming

Het Hoogheemraadschap Delfland beschermt drie kilometer dijk met Prolock Delta. De innovatieve toepassing van het kunststof kwelscherm bleek de meest gunstige om de zandlaag te blokkeren en doorbraak van de dijk te voorkomen.

Lees meer >>
img-http://www.profextru.nl/wp-content/uploads/2016/05/Wetterskip-400x250.jpg

Wetterskip Fryslan – Dijk- en oeverbescherming

Wetterskip Fryslân verstevigt dijk en oever met Prolock Grond- en Waterkering. De snelle plaatsing, duurzaamheid en minimale onderhoudskosten van het systeem gaven hierbij de doorslag. De kunststof damwanden van Profextru werden succesvol geplaatst in de berm van een dijk en langs 300 meter oever.

Lees meer >>