Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /usr/home/lsw_data_ws_dro/profextrubv/www.profextru.nl/www/wp-includes/plugin.php on line 600
Over Prolock Sigma - Profextru Productie B.V.

Over Prolock Sigma - Oeverbescherming van vijvers en sloten

Prolock Sigma bestaat uit unieke, kunststof schermen gecombineerd met onbehandelde naaldhouten palen. De gepatenteerde schermen keren de grond, terwijl de houten palen extra sterkte geven aan de totale constructie. Prolock Sigma is zeer geschikt als oeverbescherming van vijvers en sloten.

Sigma_v1

Onze kunststof systemen zijn voorzien van een slijtvaste toplaag met unieke UV-bescherming. De houten palen staan onder de waterspiegel. Ze gaan daardoor niet rotten. Dit zorgt ervoor dat niet alleen de kunststof schermen, maar ook de houten palen een gegarandeerde levensduur van minimaal 50 jaar hebben. Daarna kunnen onze systemen weer gerecycled worden. Ze voldoen daarmee volledig aan het cradle to cradle principe.

Prolock Sigma is zeer geschikt voor beschoeiingen en als lichte constructie voor damwanden. U kunt een beschoeiing maken voor zowel rechte oevers als voor bochten. Als u zwaardere beschoeiingen of damwanden wilt plaatsen kiest u voor Prolock Omega.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Voordelen van Prolock Sigma

  • Zeer duurzaam en milieuverantwoord
  • Unieke UV-bescherming garandeert een levensduur van tenminste 50 jaar
  • Concurrerend prijsniveau door de combinatie van kunststof en hout
  • Sterk en flexibel
  • Innovatief Nederlands kwaliteitsproduct
  • Op elke gewenste lengte te leveren
NEEM CONTACT OP MET ONS

Download de bestekteksten

Binnenkort online beschikbaar. Nu op te vragen via contactformulier

Download de productdetails

Binnenkort online beschikbaar. Nu op te vragen via contactformulier